erzy Nagowski przedmówca nie podjął tematu zastąpienia węgla innym źródłem energii, lecz stwierdził, że polskie górnictwo opanowane przez socjalistów i ich związki zawodowe, jest w ruinie, pomimo obietnic pewnej Pani.
Lubię to! · Odpowiedz · 5 · 11 godz.
Tomasz Drapała
Jerzy Nagowski na przyklad atomem
Lubię to! · Odpowiedz · 2 · 9 godz.
Pokaż jeszcze 4 odpowiedzi w tym wątku
To jest dopiero fałsz i obłuda ze strony PIS takiego kabaretu w tym kartonowym państwie na glinianych nogach jeszcze nie było.Polska walczy z Rosją o nowy rurociąg Nord Strim po dnie Bałtyku by nie kupować tańszej ropy z Rosji i staje się kolonią USA uzależniając się coraz bardziej gospodarczo i militarnie.A Polska sprowadza miliony ton węgla z Rosji kosztem polskich kopalń węgiel pochodzi z Doniecka a więc finansują Rosję w wojnie z Ukrainą.Liczenie na pomoc za oceanu jaest tak samo złudne i kłamliwe jak pomoc przyjaciół podczas 2 wojny światowej.O wiarołomstwie przyjaciół z USA pzrekonali się Kurdowie którzy pomagali USA w wojnie w Iraku A teraz tram zostawił ich na pastwę losu Turcji i Syrii.Dla USA będziemy przyjaciółmi jak będziemy kupowali ich militarny złom i będą na nas dobrze zarabiać gospodarczo
Lubię to! · Odpowiedz · 8 · 11 godz.
,Dopóki wynagrodzenie za pracę nie będzie dużo wyższe od wysokości pomocy społecznej, to praca nie będzie wartością, liczą się tylko cwaniaki i oszuści. Nie stać mnie na nic, nie jeżdżę na wczasy, nie stołuję się poza domem, bo kupienie chociaż każdemu z członków mojej rodziny po zapiekance to już kwota 50 zł.
udrażnianie rur Ożarów Nie remontuję mieszkania, jeżdżę bardzo starym samochodem. Najstarsze dziecko, aby nam pomóc
udrażnianie rur białołęka pracuje w weekendy" - napisał celnik.Jak płacą śmieszne
przepychanie kanalizacji Białołęka pieniądze młody pracownik dostaje na start więcej od pracownika z 20 letnim doświadczeniem. Dziwić się że ludzi nie ma do pracy ?? albo formy zaczną płacić ale pójdą w piach Pracy nie ma właśnie tam, gdzie płaca jest przyzwoita - brakuje głównie wykształconych fachowców. Jakiś czas temu pracowałem w dziale kadr dużej firmy, uchodzącej za bardzo dobrze płacącą (branża elektroniczna). Codziennie
udrażnianie rur falenica wpływało kilkadziesiąt CV i podań o pracę na stanowisko... portiera, sprzątaczki, pracownika ochrony, itd. Ale poszukiwanie specjalisty z zakresu np. mechatroniki trwało czasem całymi miesiącami, mimo oferowania przez firmę bardzo dobrych
przepychanie rur anin warunków płacowych. Ale tak to jest... Nikt nie nauczy się fachu (nie mówię nawet o studiach zawodowych), tylko oczekuje pięciocyfrowej pensji z ukończonym gimnazjum i dwiema
przepychanie kanalizacji konstancin lewymi rękami do pracy. Inną grupę stanowią tzw. "absolwenci" - po skończonych (niewątpliwie bardzo ciekawych) kierunkach typu Etnografia, czy Filozofia Przyrody - i ich teksty "nie po to skończyłem studia", żeby teraz pracować za 3 tysiące.Ja na przykład skończyłem technikum
przepychanie rur włochy elektroniczne, ale nie mam praktyki w zawodzie. Głównie pracowałem jako operator maszyn CNC i konwencjonalnych. Nikt w zawodzie mnie nie chce przyjąć. Praktyka i doświadczenie. Nawet szansy ci nie dadzą. A i jako operator z wieloletnim doświadczeniem,
udrażnianie rur Włochy ale bez kierunkowej szkoły też kręcą nosem.
Caly PIS
Cena wegla w Polsce w gore do 900 zl
Zamknac kopalnie i sprowadzac od Ukrainy wegiel smieciowy
Lubię to! · Odpowiedz · 7 · 12 godz.
Vincent Pol
Eksport za wschodnią granicę - furgonetka jabłek !
Import zza wschodniej granicy - Himalaje węgla !
Dziwny jest ten świat !
Lubię to! · Odpowiedz · 11 · 11 godz.
Jerzy Nagowski
To tak od 3 lat się pogorszyło. Wszystkim co tak nażekają na PiS życzę wojny - choćby domowej może wtedy by im rozum powrócił. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lubię to! · Odpowiedz · 3 · 11 godz.
Lubię to! · Odpowiedz · 9 godz. · Edytowany
Pokaż jeszcze 2 odpowiedzi w tym wątku
Nie tylko trzy kopalnie dostały zadyszki, ale za chwilę okarze się, że wszystkie kopalnie dostaną zadyszki , przez węgiel z Rosji. Pisowcy nie widzą w tym nic złego i powoli robią wszystko, żeby polskie kopalnie wykończyć i górników. Niech rząd jeszcze więcej węgla Rosyjskiego, ściąga do Polski i zaniczyszcza, całe środowisko i to się nazywa walką ze smogiem.
Lubię to! · Odpowiedz · 7 · 12 godz.
Polska jest na 200 lat wegla tylko że Rosyjskiego

:)
Lubię to! · Odpowiedz · 4 · 12 godz.
Marek Kołodyński bo bez ruskiego węgla to ty dostaniesz zadyszki - a raczej zawału, gdy otrzymasz rachunek za energię elektryczną. Gdyby wydobycie polskiego węgla było opłacalne, to nie dopłacałbyś do niego rocznie 2000 PLN jako podatnik. Żeby wydobycie było opłacalne musiałyby za to wziąć się prywatne firmy - tak jak na całym świecie. Ale wtedy żegnaj Barbórko, trzynastko, deputacie, podwyżki płac na każde pstrykniecie. Gdy w sejmie protestowali rodzice niepełnosprawnych JSW szykowało sie do strajku - po cichutku dostali 300PLN podwyżki.